Dessertkaart feestdagen

 

 

 

       BESTEL TIJDIG !!!

    

       voor Kerstmis : ten laatste op vrijdag 20 december

       voor nieuwjaar : ten laatste op vrijdag 27 december

      

 

 

       Openingsuren tijdens de feestdagen :

 

       zondag         22/12 : afhalen van bestellingen

                                        tussen 10 en 12          

       maandag      23/12 : 9.00 tot 18.00   

       dinsdag        24/12 : 9.00 tot 17.00

       woensdag    25/12 : afhalen van bestellingen

                                       tussen 10 en 12           

       donderdag   26/12 : gesloten

       vrijdag         27/12 : 9.00 tot 18.00   

       zaterdag       28/12 : 9.00 tot 18.00

       zondag         29/12 : afhalen van bestellingen

                                        tussen  10 en 12

       maandag      30/12 : 9.00 tot 18.00

       dinsdag        31/12 : 9.00 tot 17.00

      

 

 

                                                                      

        DE WINKEL IS GESLOTEN VAN 1 T.E.M. 6 JANUARI 2014

 

 

 

 

Wij wensen U prettige feestdagen

en veel zoets voor 2014 !

Wim, Nancy en de demeestere-ploeg

 

 

 

 

 

 

 

 

DESSERTKAART

KERSTMIS EN NIEUWJAAR 2013

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wim en Nancy Demeestere

Naamsesteenweg 288

3001 Heverlee

016/26 13 16

 

 

 

 

 

 

     FEESTPATISSERIE IN BUCHE VORM

 

-      Klassieke biscuit met een frisse kern van framboos,

afgewerkt met slagroom en marsepein

 

-      Kerststronk met een duo van boterroom: vanille en

            mokka

 

-      Luchtig schuim van melkchocolade met mascarpone,

peer en speculoos

 

-      Mousse van bittere chocolade met een kern van

huisgemaakte advokaat

           

-      Creatie van witte chocolade met parfait van

             passievrucht

 

-      Samenspel van stracciatella- en chocoladeroomijs op een                 

fijne notenbiscuit

 

-      Feestelijk duo van vanille- en cuberdon roomijs

 

- 4 pers. : 15,50 euro

- 6 pers. : 22,80 euro

- 8 pers. :30,40 euro        

           - 10 pers. : 38,00 euro

            

       

       Huisgemaakt roomijs verkrijgbaar per ½  l.

 

        vanille, chocolade, witte chocolade, amandel, mokka,

       speculoos, stracciatella, caramel beurre-salé

         

        Sorbets : champagne, passievrucht, framboos, mango, groene appel

                      

            

 

 

 

  

             

    DESSERTIDEEËN

      

-      Assortiment van 4 mini dessertjes :

duo van fondant chocolade en vanille, citroentaartje

mousse van Gianduja melkchocolade, crumble van framboos

             prijs per persoon : 6,50 euro

 

-      Tarte tatin met jonagold appel ( enkel op te warmen )

prijs per persoon : 3,50 euro

     

        -  Crème brûlée  met Madagascar vanille of sinaasappel

       prijs per stuk : 4,35 euro

   

   -  Taart 2014 : brownie met pecannoten, bittere chocolade en kersen

       prijs per stuk : 24,00

  

   -  Ijsbombe : amandelroomijs en sorbet van groene appel

       prijs per stuk :25,90

 

       Luxe dessertglaasjes : 

        -   Panna cotta, bittere chocolade en gelei van baileys

        -   Duo van melk- en fondant chocolademousse met krokante nibs

 

       Luxe dessertglaasjes met ijs :

        -  Sorbet van champagne en aardbei

        -  Roomijs van vanille en caramel beurre-salé

            prijs per stuk : 4,35 euro

        

       NIEUW : chocolademousse van suikervrije chocolade

                   prijs per glaasje : 5,50 euro      

        

       Hartige quiches

       - witloof en hamblokjes

       - vier kazen

 

       prijs per stuk : 4,65 euro