Dessertkaart feestdagen
BESTEL TIJDIG !!!
voor Kerstmis : ten laatste op vrijdag 20 december
voor nieuwjaar : ten laatste op vrijdag 27 december
Openingsuren tijdens de feestdagen :
zondag 22/12 : afhalen van bestellingen
tussen 10 en 12
maandag 23/12 : 9.00 tot 18.00
dinsdag 24/12 : 9.00 tot 17.00
woensdag 25/12 : afhalen van bestellingen
tussen 10 en 12
donderdag 26/12 : gesloten
vrijdag 27/12 : 9.00 tot 18.00
zaterdag 28/12 : 9.00 tot 18.00
zondag 29/12 : afhalen van bestellingen
tussen 10 en 12
maandag 30/12 : 9.00 tot 18.00
dinsdag 31/12 : 9.00 tot 17.00
DE WINKEL IS GESLOTEN VAN 1 T.E.M. 6 JANUARI 2014
Wij wensen U prettige feestdagen
en veel zoets voor 2014 !
Wim, Nancy en de demeestere-ploeg
DESSERTKAART
KERSTMIS EN NIEUWJAAR 2013
![]() |
Wim en Nancy Demeestere
Naamsesteenweg 288
3001 Heverlee
016/26 13 16
FEESTPATISSERIE IN BUCHE VORM
- Klassieke biscuit met een frisse kern van framboos,
afgewerkt met slagroom en marsepein
- Kerststronk met een duo van boterroom: vanille en
mokka
- Luchtig schuim van melkchocolade met mascarpone,
peer en speculoos
- Mousse van bittere chocolade met een kern van
huisgemaakte advokaat
- Creatie van witte chocolade met parfait van
passievrucht
- Samenspel van stracciatella- en chocoladeroomijs op een
fijne notenbiscuit
- Feestelijk duo van vanille- en cuberdon roomijs
- 4 pers. : 15,50 euro
- 6 pers. : 22,80 euro
- 8 pers. :30,40 euro
- 10 pers. : 38,00 euro
Huisgemaakt roomijs verkrijgbaar per ½ l.
vanille, chocolade, witte chocolade, amandel, mokka,
speculoos, stracciatella, caramel beurre-salé
Sorbets : champagne, passievrucht, framboos, mango, groene appel
DESSERTIDEEËN
- Assortiment van 4 mini dessertjes :
duo van fondant chocolade en vanille, citroentaartje
mousse van Gianduja melkchocolade, crumble van framboos
prijs per persoon : 6,50 euro
- Tarte tatin met jonagold appel ( enkel op te warmen )
prijs per persoon : 3,50 euro
- Crème brûlée met Madagascar vanille of sinaasappel
prijs per stuk : 4,35 euro
- Taart 2014 : brownie met pecannoten, bittere chocolade en kersen
prijs per stuk : 24,00
- Ijsbombe : amandelroomijs en sorbet van groene appel
prijs per stuk :25,90
Luxe dessertglaasjes :
- Panna cotta, bittere chocolade en gelei van baileys
- Duo van melk- en fondant chocolademousse met krokante nibs
Luxe dessertglaasjes met ijs :
- Sorbet van champagne en aardbei
- Roomijs van vanille en caramel beurre-salé
prijs per stuk : 4,35 euro
NIEUW : chocolademousse van suikervrije chocolade
prijs per glaasje : 5,50 euro
Hartige quiches
- witloof en hamblokjes
- vier kazen
prijs per stuk : 4,65 euro