Meesterlijk verfijnde
patisserie

Onze patisserie wordt met de grootste zorg dagvers bereid.

De taarten, het individuele gebakje en de chocolade creaties zijn stuk voor stuk strelingen voor de zintuigen. De zuiverheid van de pure smaken staat centraal in de bereidingen.

Er is elke dag een uitgebreide keuze aan taarten en gebakjes in de winkel beschikbaar, bestellen kan uiteraard ook.

Dessertkaart

Trois Chocolats
Luchtige mousse van bittere en witte chocolade, afgedekt door melkchocolade met een zachte hazelnoot toets.

Chocolade droom
Krokante bodem van feuilletine met een schuim van fondant en melkchocolade met een fijn laagje gebakken flan.

Bombe van chocolade
Marquise van zwarte chocolade met een kern van framboos crème brûlee.

Duo chocolademousse - caramel beurre-salé
Bittere en melkchocolade mousse met een kern van caramel beurre-salé

Creatie van melkchocolade en mascarpone
Luchtige schuim van melkchocolade met een crème van Italiaanse mascarpone kaas.

Fondant - champagne - rood fruit
Mousse van fondant chocolade met een compote van rood fruit en champagne.

Melkchocolade - speculoos
Smeuïge combinatie van melkchocolade mousse en speculoos.

Zanddeegtaart
met verfijnde banketbakkersroom, opgewekt met slagroom en vers seizoensfruit.

Appel-meringue-pijnboompitten
gestoofde appelstukjes oner een laagje meringue met pijnboompitten.

Citroentaart
krokant taartje met een dun laagje chocolade ganache, frisse citroencreme en afgewerkt met zachte meringue.

Frangipanne van appel
crôute van zanddeeg met frangipanne vulling, bestrooid met stukjes Jonagold.

Streuzel met bosvruchten
taartje met bosvruchten en een krokant bovenlaagje van amandelschilfers.

Luxe dessert glaasjes

Mini dessertjes
op bestelling verkrijgbaar in 7 soorten.

Roomijs
Schepijs en ijstaarten volgens uw eigen smaak.

Frisco
Vanille-, chocolade-, mokka-, en amandel frisco

Demeestere
Naamsesteenweg 288
3001 Heverlee
België
Tel. 016 26 13 16

Ligging

info@chocolade-demeestere.be
BTW BE0479 306 494