Patisserie

Onze patisserie wordt met de grootste zorg dagvers bereid.
Het minigebakje, het individueel dessert en de taarten genieten stuk voor stuk onze volle aandacht voor kwaliteit.
Het resultaat is dan ook een streling voor de zintuigen.

Hebt u zelf voorstellen of ideeën, vraag dan meer inlichtingen in onze winkel.

Dessertkaart:

Trois Chocolats:

Luchtige mousse van bittere en witte chocolade, afgedekt door melkchocolade met een zachte hazelnoot toets.

Chocolade droom:

Krokante bodem van feuilletine met een schuim van fondant en melkchocolade met een fijn laagje gebakken flan.

Bombe van chocolade:

Marquise van zwarte chocolade met een kern van framboos crème brûlee.

Duo chocolademousse - caramel beurre-salé

Bittere en melkchocolade mousse met een kern van caramel beurre-salé

Creatie van melkchocolade en mascarpone:

Luchtige schuim van melkchocolade met een crème van Italiaanse mascarpone kaas.

Fondant - champagne - rood fruit:

Mousse van fondant chocolade met een compote van rood fruit en champagne.

Melkchocolade - speculoos:

Smeuïge combinatie van melkchocolade mousse en speculoos.

Luxe dessert glaasjes

 

 

Zanddeeg taart met verfijnde banketbakkersroom, opgewekt met slagroom en vers seizoensfruit.

Appel - meringue -pijnboompitten : gestoofde appelstukjes oner een laagje meringue met pijnboompitten .

Citroentaart:krokant taartje met een dun laagje chocolade ganache, frisse citroencreme en afgewerkt met zachte meringue.

Frangipanne van appel: crôute van zanddeeg met frangipanne vulling, bestrooid met stukjes Jonagold.

Streuzel met bosvruchten: taartje met bosvruchten en een krokant bovenlaagje van amandelschilfers.

Mini dessertjes:

op bestelling verkrijgbaar in 7 soorten.

Roomijs

Schepijs en ijstaarten volgens uw eigen smaak.

Vanille-, chocolade-, mokka-, en amandel frisco'