Meesterlijke chocolade en patisserie
wordt met de hand gemaakt

Wij openden in 2003 onze eigen zaak in chocolade en patisserie te Heverlee.

Alle producten worden op ambachtelijke wijze in ons eigen atelier gemaakt, dit met het grootste respect voor de zorgvuldig uitgekozen grondstoffen.

Naast de verse ingrediënten zijn vakmanschap en traditie van groot belang. Het gebruik van moderne machines als ondersteuning van de handenarbeid is mooi in evenwicht.

De bereikbaarheid en de privéparking achter de zaak zijn zeker een pluspunt.

Demeestere
Naamsesteenweg 288
3001 Heverlee
België
Tel. 016 26 13 16



info@chocolade-demeestere.be
BTW BE0479 306 494

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site