Passie
voor volmaakte pralines

Het smelten en verwerken van chocolade is een delicate zaak, waaraan we met veel vakkundigheid werken.

Bij "demeestere" gebeurt dit alles op ambachtelijke wijze: elke praline is handgemaakt, we werken uitsluitend met de beste chocolade, verse boter, room en eieren. De vullingen worden gemaakt van een speciale selectie "Origin Chocolates".  Elke praline krijgt zijn eigen natuurlijke smaakaccent om een evenwichtig geheel te creëren. Dit alles zonder kunstmatige smaakversterkers en bewaarmiddelen te gebruiken.

Demeestere
Naamsesteenweg 288
3001 Heverlee
België
Tel. 016 26 13 16



info@chocolade-demeestere.be
BTW BE0479 306 494

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site